/

Mån/Tis

Igår kom pappa hit på frukost. Vi gick igenom resan, bokade inrikesflyget från Duran till Port Elizabeth, kollade på videos från de ställena vi ska göra lite äventyrliga saker på, skrev ihop frågor till Minna om eventuella förbokningar som måste göras och sen vart vi även på forex och beställde pengar i deras valuta som heter Rand :) 

På torsdag är det BARA 18 dagar kvar och på söndag 2 veckor!!  Sjukt vad kul det ska bli!!

Snart kommer Sarah hit. Vi ska göra scones och äta risgrynsgröt (som jag gjort nu i några veckor och tröttnar inte haha) och bara ta det chill, kolla nån film o så :) sen i eftermiddag blir det IW i en timma och sen kl 21 står Hobbit på schemat med krille!

/

Emporia

Idag blev det shopping med mamma och nille på emporia. 10,00 var vi där och nu sitter vi i bilen påväg mot mobila :) 
 
Jensens lunchade vi på. Vilken fin salladsbuffé dom har till maten, yumyum :)
 
Blev också två praliner på gottelisa..... Åhh :)
Caramell och nougat med salt på!
 
Nya löparskor, regnkläder och en snygg vårjacka inhandlades, några toppar, en klänning, underkläder, tallrikar plus lite pysselsaker. Love rea alltså, så mycket man "tjänar" ;)
 
 
 
/

I am not dead peeps

I am alive! 

Snabb summering från ons-lör

Onsdag: Jobb 7-15 sen hem till mami o nille och hade en supermysig jul :)


Torsdag: Jobb 12-19 sen hem till Jessica och Micke för julfirande med Kristoffers släkt. Supermysigt det med :)

Fredag: Jobb 9-18 sen hem och åt tacos och däcka i soffan kl 22. 

Lördag: Träning efter fyra dagars uppehåll. Avboka passet när jag vakna men sen ruska jag till mig själv o insåg att NEJ,  jag ska inte strunt i att träna. Jag känner mig själv och börjar jag tänja på sånt så blir det bara skit av det hela. Så träning blev det sen köpte jag med lidels goda ostbullar hem och åt till frukost, åt även risgrynsgröt, så jädra gott :)

Kl 13 var jag och sanna på plats i stan för att försöka fynda på julrean. Vi lyckades rätt bra men bestämde oss för att åka dit en gång till i nästa vecka för att vi inte hann med alla affärer.

Vi fikade på hollandia :)
Supermysigt fik med mycket folk.

Nu ikväll när vi vart klara med shoppingen mötte vi upp Natalie och Malin och gick till restaurang Mosaik som ligger på stortorget. Har ätit där en gång innan för längesedan och det var lika gott nu som då :) massa tapasrätter från olika ställen i världen.