/

middag med camilla, jocke och bebisen

...som ligger i magen! Snart dax ju :) ska bli så kul!

Vi ska käka skinkschnitzel, friterade pommes, sallad och pepparsås :) enkelt och gott! 

Imorgon kl 7,00 står tvättning på schemat sen kl 12 är det IPL-behandling och efter det ska jag ut till Micki och kela med kisarna och kolla bilder från hennes resa samt äta en spännande sallad hon berättade om sist vi sågs :) senare på kvällen ska jag och mami antagligen in till lund och kolla på Gunhild Carling. Det är en öppen repetition och börjat kl 18 så ja vi får helt enkelt se om vi kommer in :)

/

1a advent


1 advent idag :)

Vaknade vid 8, gick upp och pysslade lite och vid kvart över tio körde jag o hämtade Hilda för att köra till en outlet bakom emporia. Där fanns mycket fint men tyvärr har vi inte plats till mer här hemma i vår 2a :( buhu. Längtar tills vi bor i hus. Vi sparar och sparar så så småningom kommer det också :) går ofta in på nätet och kollar på fina hus för skojs skull och typ kollar vad det är jag skulle kunna tänka mig :) kristoffer kollar också ibland och vi tycker ofta lika så de är ju bra :) har också gått i tankarna på om man skulle bygga själv men ja, det blir i så fall ett senare kapitel men vilken dröm det hade varit :) (för mig)!

I alla fall, efter vi varit på outleten så körde vi in om mobila. Köpte min första julklapp och sen bebiskläder (vi är några st som har lagt ihop) till en kollega på jobb som nyss fått en liten kille.
Så himla coola. Köpte på kappahl från deras egna märke :)

Efter det körde jag till lidel och köpte ostfrallor. Allvarligt. Det är dom GODASTE som finns! :)

Nu har vi nyss ätit klart och ska bege oss till Kristoffers föräldrar och dricka kaffe och bjuda på julgodis!

/

gårdagen

Igår vart vi som sagt hemma hos h och l. Vi kom dit vid tre tiden och åkte hem vid klockan tolv. Vi bakade, åt pizza, sallad, drack gott och fick även besök av Fredde och hans syster vicki på tre år. Så himla söt alltså :)

Yes, de två sista är från h's snaps ;) 

Vi bakade rockyroad, lakritsfudge/citronfudge, pepparkaksfudge, digestivecrunch och tryfflar. Sööören!! Var det gott eller gott!!