/

h to the e to the l to the g

=HELG!
Ett jobbpass imorgon från 9 till 18 sen är jag ledig fyra dagar. Sööören vad härligt :) taco as usual imorgon med krille o sen blir det till att ligga o jäsa i soffan med gottis till nån skräckhistoria, de är ju halloween! ;)
/

Onsdag

Godmorgon!

Vill börja med att säga att jag fick papper igår på att jag klarat mitt truckkort. Jippi! Fick skriva om en gång först.. Men nu har jag det :) Truckskor skall jag få pröva ut på tisdag eller onsdag i nästa vecka.

Det blev ingen träning igår då jag för det första var seg sen kunde elina inte heller så jag o Kristoffer gick ut o gick en runda istället. Mys :)

Tog min sista hepatit B spruta igår med så nu är jag helt skyddad. Får dock se om det är något mer jag behöver ta nu när vi ska till Sydafrika.. De kostar ändå en del dedär sprutorna. Men såklart är de värt det!/

Snart jobbedax

Igår blev vi det både färgning och klippning av mig själv på mig själv. Så var det ett gjort :)
Mailet till Minna blev ivägskickat, vi fika hos farmor och jag skicka in pengarna mitt jobb plus våra kunder har sparat in. 

Nu är det snart jobb från 8 till 17. Efter det ett ska jag åka o ta min sista spruta för Hepatit B och sen ska jag på bodyattack och zumba. 

Det var denna dagen :) have a nice day!