/

Guardians of the galaxy


Kl 21,20 ikväll ska jag o Krille gå på Bio, med stort B. Vi fick två biljetter av hans mamma då dem gick ut i veckan o hon inte skulle hinna nyttja dem. Så tack så mycket Anne! :)

Men före bion är det Body Attack som står på schemat med Elina! Kick aaassss!

/

Ledig måndag

Sitter nu i bilen påväg hem från väla där jag tillbringat dagen med Natta och Ellinor. Shopping har det blivit, minns inte sist jag handla kläder så de känns grymt med lite nytt ;).. Vi var även inne på ikea en snabbis och handla ljus (såklart), de är ju så mysigt att tända de om kvällarna nu när det börjar gå mot mörkare tider! 

Vad har jag mer gjort idag då? Jo jag har ringt och tagit bort mina uppgifter från hitta och eniro idag så det ska vara borta om några dagar. Tänkt på det länge men aldrig tagit tag i det. Tycker inte att det finns någon anledning att folk jag inte känner skall kunna få reda på uppgifter om mig! :)

Sen cykla jag upp till stan imorse för att boka in en tid för min första behandling och bokade till nästa tisdag. Spännande men samtidigt lite läskigt för jag har verkligen ingen aning hur de kommer kännas. Har hört/läst väldigt olika om det hela.. Så vi får väl se. Men de är i alla fall bara att stå ut för förhoppningsvis är de ju värt smärtan! :)

Nu när jag kommer hem ska jag o sambon på visning fast det visade sig att en budgivning redan börjat. Känner väl egentligen att då kan det va men aja kolla kan man alltid. Kristoffer var där igår men då jobba jag ju så därför bokade vi till idag.

Haaa de
/

Cash Is King

Hallåååja!
Då var det söndag o jag sitter på vad som skulle vara min sista rast idag men som precis blev min näst sista. Mitt jobbpass är vanligtvis från klockan 8 til 5 men Martin är sjuk så jag får stanna till stängning, alltså 9! Lite tur där för min kropp då jag hade tänkt baka äppelkaka  ikväll, så nu sparar jag ju de kalorierna (till en annan dag) haha ;)