/

BRUNCH, JOBB OCH LÖPNING

Godkväll!

Imorse hade jag tänkt sticka ut och springa men vart sjukt slö när klockan ringde så jag ställde fram och ställde fram och ställde fram. Tillslut var klockan nio och då kände jag att nu räcker det, nu får jag gå upp :p så det gjorde jag. 

Började med att packa ner våra köksgrejer i flyttlådor, duscha, sen vart det dax att plocka fram till brunch då mamma skulle komma kl elva :)

Jobb från kl 13-20. Grymt mycket folk fram emot kvällen. Fatta först inte. Ingen av oss faktiskt till det slog oss att folk säkert handlar till valborg imorgon. Så lite jobbigt var det allt ikväll.. Menmen:) 

När jag slutat så vart det bara på med löparkläderna, skorna och musik i öronen sen blev det en tur på 50 min löp hem. Skönt :)
/

LASAGNE x2 Recept kommer :)

/

Det skriker frånvaro

Japp det gör det. Tyvärr.. Men nu kommer det en uppdatering om dagarna som gått ;)

I fredags vart vi ju som sagt hos svärföräldrarna och åt köpemat. Så mumsigt :) sen i lördags så jobba jag 8-16 och sen bar det av hem hem till pappa för taco och prat om resan till Kebnekaise i sommar. Det blir i Augusti. Dock inget bokat än :)

I söndags så jobba jag 8-17 och senare på eftermiddagen så körde jag och Kristoffer hem till Camilla, Jocke och lilla Amelia. Vi åt kakor, drack kaffe och bara var. Myspys! Blir så sugen på en liten knodd själv :) men det får vänta lite grann!

I går, måndag så jobba jag också, 8-15,30. Det är egentligen min lediga dag men jobba för Sophie som är nere och gottar sig i Dubai. Efter det tränade jag bodypump och efter det skulle jag på IPL-behandling. Min sista från dealen jag köpte så nu är det betalning som gäller de få gånger som är kvar :) Efter det gick jag o krille en runda och sen var det soffläge.

Idag har jag jobbat 8-17. Skulle egentligen på spinning 18,30 med Amanda men jag pallade fan inte efter jobb alltså så jag avbokade mig. Körde hem och nu har jag gjort två satser lasagne, sååå gott :) Och nu om ca en halvtimme så ska jag hem till Amanda. Vi ska göra bananpannkakor och ta det lugnt. Ska även lämna ALLA mina kassar med kläder som jag själv samlat ihop, fått av mamma, pappa och challe som hon ska få ta med ner till Afrika :)

Ungefär så. Köpte tre stycken ben and Jerry idag. Och var såklart tvungen att smaka på alla. Ja jääklar vad goda... Åh......