/

MY WEEKEND

Löpning - The shit that I like..........!
Mumsig planka på broderstugan i fredags <3 Saftigt vitlöksbröd till förätt också!
Redo för dop för sötaste Amelia!
Mamma, pappa, barn, bror och syster.. även kallade gudmor och far nu efter dopet <3
Gjorde pita/burek efter dopet. Varit sjukt sugen på det ett bra tag nu, så nu äntligen ;) Hade tyvärr i lite för mycket spenat...... så mindre av det till nästa gång !
Paaaardey hemma hos Amanda i lördags. Vi lagade indiskt, starkt som bara den haha, drack gott och hade en hel nice kväll. Runt 12 tog vi taxi in till stan och roade oss =)
Mille <3
Girls having fun ;)
Yummy, Egen glass ;)
Kokos och choklad!
Grill hemma hos mami igårkväll. Karré, potatisgratäng, såser och grillad aburgein....
Paj och glass till efterätt. ÄLSKAR det på sommaren =)
 
 
 
 
 
 
/

Bravo Boost


En god "energidryck" med koffein från gröna kaffebönor. Ska tydligen vara bättre än redbull o de andra energidryckerna. Fick en gratiskupong på den så vart ju tvungen att smaka ;) dricker vanligtvis inte sådant men tänkte att bravo är ändå bravo, bra grejer!

Drycken finna i tre olika smaker och jag valde blåbär/lime. Jag gillade den och har gått och tagit några munfulla då och då, men igår.... Då tog jag det kvällstid för jag blev törstig, och det skulle jag INTE gjort. Gick och la mig vid halv elva tiden, blundade och försökte somna.. Gick det? -Nej! 

Seriöst, 4h totalt!!!!! Låg jag klar vaken i sängen, vände o vred på mig, gick upp, tog lite mörk choklad, kolla i mobilen, gick upp igen, låg och tänkte på saker o bara ja man nu måste jag sova alltså, men icke. Halv 4 kollade jag senast på klockan. Ångest haha! Så drycken verkar ju göra sitt!!!! Vilket är bra, dock aldrig mer innan läggdags för min del!

Nu bär det snart av till jobb sen blir det storhandling efteråt och sen en sväng till Ikea för att köpa ett tillbehör till en present tills på lördag :) får se om det blir någon träning idag, vädret är ju kanon men jag kan lova att jag fortfarande har en sån träningsvärk i kroppen sedan i tisdags. Gött är det ju självklart på ett sätt men det försvårar för mig när jag ska sätta mig och resa mig upp 😂 
/

TMIMen godkväll peeps!
Ligger i soffan och jäser nu efter sen middag. Blev ju TMI-uteträning idag efter jobb med Johanna. Hon tränar på friskis och nu i sommar skulle två av deras pass flyttas ut där vem som helst får komma o träna tydligen. Man behöver inte ha kort. Så det känns ju helt ok, tisdagarna framöver kommer vi att befinna oss där. 

Passet var grymt utmanande och jobbigt men samtidigt hur kul som helst. Vi var nog en 25 stycken. Man körde både enskilt och två och två.

Passet var upplagt ungefär såhär:
Uppvärmning -
Jogg, squats, utfall, hopp, pushups 
1 och 1-
Två "varv" med tabatainspirerade övningar
Två och två-
Tre övningar, i detta fall hoppande utfall, kamelen och burpees. Här skulle man tillsammans göra ett varv med 50 reps sen 40 reps sen 30 reps sen 20 reps sen 10 reps och sen 5 reps på 40 min! 

Ex:  (1varv = 50 hoppande utfall, 50 kamelen, 50 burpees sen 40 hoppande utfall, 40 kamelen, 40 burpees osv) 

Mellan den ena börja med ex utfall så sprang den andra stafett typ och när man kom tillbaka så bytte man. Svårt att förklara men det var fasen ball alltså ;) riktigt jobbigt!

När passet var slut så bestämde jag mig för att gå hem. Lika bra. Fint väder och klockan var bara 19. Verkligen behagligt väder :) det tog mig nästan 1,5 h haha. Kroksbäck till Håkanstorp :) gäller att ta vara på de dagar solen skiner!

Idag hade vi fresten brandövning på jobb. Det var ju minst sagt spännande. Släcka en tygdocka och spruta med kolsyra samt skum på ett eldhav. Minns att jag gjort det en gång tidigare, men det var en herrans massa år sedan så det minns jag inget av.

Känns i alla fall bra att nu veta hur man ska hantera saker och ting om det skulle ske. Vad man ska använda till vad och hur man ska släka en person som brinner. Sen är det såklart säkert inte lika "lätt" om det hade varit på riktigt!


En ball sak idag var också när vi var påväg till kroksbäck, då stanna vi till på en okq8 mack för att Johanna behövde låna toaletten. Vi gick in, fråga om det fanns någon man kunde låna vart på personen i kassan tar upp denna
Och bara "här, toan är på utsidan"!

Vi trodde fan han skämta hahah! Men jo, så var det, för att inte tappa bort toanyckeln så sätter vi den i världens längsta kedja samt att vi sätter fast denna på ett brännbollsträ! Hahaha!