/

BOXEN

Jobb idag 8-17. Blev först kassa 8-10 sen golvtid/plock 10-17, så det var gött. Mycket leverans!

Efter jobb hade jag bokat pass på friskis med Johanna. Vi skulle gå på cirkelgym X och tydligen ska det vara ett killerpass med en killerinstruktör, detta enligt Johanna och Göran ;) MEN tyvärr så vart instruktören sjuk så vi fick omboka och gå på ett pass som kallas boxen. Ja jäklar, crossfitliknande pass, sjukt grym träning o peppning men ajajaj vad ont det gjorde i handflatorna tillslut. Nästa gång är det handskar på som gäller.

Passet gick ut på att vi vart 5 grupper på ca 5 pers som skulle gå runt på 5 olika stationer med 5 övningar på var. På varje station varade en övning i 40sek sen skulle man byta tills alla i gruppen gjort alla övningar sen bytade man station. Två varv skulle man göra! 

Funderar på att köpa klippkort för att kunna testa lite fler pass där, det var verkligen skillnad på peppning om jag jämför med 24/7. Här fick man hjälp och "hårdare" peppning, och det kan jag behöva för att inte "sluta när jag är trött", så vi får väl se vad som händer ;)

Tack jojo för du fick med mig ;)


Helt slut båda två ;)


/

Backlöpning

Tjohoo! Backlöpning delux är just utförd i bulltoftaparken!
 
Nu när jag ska gå mot ett hälsosammare liv så får jag väl göra det träningsmässigt också. 
 
Träning har jag alltid hållt på mycket med men faller ofta in i "samma runda, samma pass grejen" och tillslut så blir det inte roligt för kroppen vänjer sig och det blir ingen utveckling.. Så nu en tid framöver så är det intervaller och backar som gäller istället för plana löprundor :) klart att det kommer blir det nån dag men mestadels de andra. Plus att jag känner lite press på mig själv att bli snabbare för att slå tiden på malmömilen detta året ;) är lite avis på Amanda som ska springa göteborgsvarvet nu detta året, var så himla nära på att boka o sen blev det inte. Japp, jag ångrar mig MEN nästa år SKA jag boka så fort biljetterna kommer ut :D 
 
Löpning är för mig som avkoppling, låter kanske konstigt men det har alltid varit det för mig, att gå långt också. Frihet!
 
 
Jaha.. Det som hände idag vart ju då att när jag skulle kuta upp för backen och skulle ta satts när beatet i låten satte igång så halkade jag o flög i backen 😂 riktigt pinsamt men ändå kul haha!
 
/

Tomatsoppa med linser och sötpotatis

Idag har jag gjort soppa. Ett recept som jag fick av min kollega Nellie. Jäääääättegod =)

Recept: 
 
1 gul lök
2 st vitlöksklyftor
400g sötpotatis
1 msk olja
1 st röd chilifrukt
500g krossade tomater
0,5 msk salt
0,5 dl röda linser
4 dl kokosmjölk
2 st grönsaksbuljongtärningar
3 dl vatten
basilika
 
Utförande:
 
1. Hacka lök och vitlök. Skala och skär sötpotatisen i bitar. Fräs lök och vitlök i olja tills de mjuknar. Finhacka urkärnad chili och tillsätt den.
 
2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka i 15 minuter.
 
3. Mixa soppan slät, smaka av med mera salt och späd soppan med vatten om det behövs!


Gjorde även mitt goda hälsosamma bröd igen!

På bilden är det inte gräddat i ugnen än ;)