/

En kalaskväll igår & inflyttningsfika idag

Hej o hå!

Ja, idag har jag mått lite halvkasst. Just nu är det bra men är väldigt trött, innan var det huvudvärk och grejer. Detta förståss då jag partajade med Amanda ;)

Det börja med att Kristoffer körde mig till Amanda. Vi åt gogo green som jag och strand köpte med på vägen, drack några goda kalla och hade riiiktigt roligt.

Vid klockan halv ett tog vi taxi till hipp där vi dansade ända till de stängde. Det var banne mig den roligaste kvällen jag haft på väldigt länge. Fasen vad jag skratta igår!

Hahahahahahahaha!!!!!!! 
Kan. Inte. Sluta. Skratta.
Hahahah!!!!!!!!!! Hur fan kan det bli såhär hahah??!!!!


Nu i eftermiddag har vi haft Kristoffers familj här på "inflyttningsfika", alltid lika trevligt :)

Mycket godsaker fick vi i oss. Kanelbullar, dumlekakor, kladdkaksballerina, digestive med ost, kärleksmums, glass, te och kaffe. Yummy.
"Börjar att va nyttig imorgon, Måndag"..... Eller? 
-Tyvärr funkar den frasen aldrig för mig!
/

Galleriutställning

Så himla fina bilder. Du är bra mami! <3/

Bak, frukost, utställning, städ & party

Godmorgooon! 

Min dag började med bak (som jag älskar) :) Det blev kärleksmums och dumlekakor tills imorgon då Kristoffers familj med respektive och barn kommer på fika. Skulle kunna baka var dag. Både kakor, bröd, göra goda matpajer mm. Finns nästan inget bättre än att vara i köket och pula ;) det är en av mina passioner och har alltid varit :)

I alla fall. Till frukost blev det smet (woops) samt ägg och baconmacka med rostad lök och kaffe.

Strax ska jag göra vid mig för att åka på en utställning i lödde där mamma ställer ut några av sina fotografier :) Efter det blir det en sista städning i gamla lägenheten så det blir klart.

Ikväll vankas det party, om min vagel vill försvinna dvs. Fick den igårmorse.. Vaknade och kände mig svullen plus att jag såg suddigt och imorse när jag kolla mig i spegeln hade den blivit ännustörre. Känns sådär kul att gå ut då... Så jag hoppas att den försvinner!