/

TIS/ONS/TORS

I tisdags började jag min dag med en tur i parken tillsammans med David Batra. Typ bästa starten man kan få, i alla fall humormässigt ;) 
Detta följdes av att jag en timme senare styrde ut emot min mamma som bjöd på fantastiska köttbullar i gräddsås, västerbottenpaj, stekta grönsaker och rotfrukter i ugn. Mätta och belåtna så satte jag färg i mitt hår, klippte mamma medans det verkade, tvättade av min färg och sen bytte vi sida så mamma klippte mig. Här kör vi teamwork och effektivt arbete ;)
 
En runda till Burlöv hann vi med. Båda fick bytat det vi skulle plus att jag hitta det jag länge letat efter... men vad det är får ni veta i slutet på veckan... förhoppningsvis =)
 
Klockan halv fem vart jag i Malmö igen för att hämta upp Kristoffer. Vi körde mot lund, hämtade hans mamma, körde vidare och lämnade av henne för att sedan EGENTLIGEN hämta upp hans pappa och köra upp till Helsingborg för att provköra en bil vi sett ut. Detta räknade vi ut rätt snabbt när vi vart hemma hos dom att vi inte skulle hinna då vi skulle ha varit där ca 10 i sex och de stänger klockan 6 så Toni och Anne bjöd på spaghetti och köttfärsås och sen fikade vi på kaffe och kaka efteråt.
 
 
I onsdags jobbade jag fram till klockan 4. Krille stod utanför och vi körde direkt upp för att hämta Toni och sedan köra rally upp till bilhandlaren. Nu hann vi. En runda på vägarna, grundlig koll både utvändigt och invändigt gjordes och vi kände direkt att denna vill vi ha. Jag var dock den som velade pga. några småsaker så vi bestämde att vi skulle få tänka på det tills elva dagen efter (idag). En handskakning med bilhandlaren senare och vi styrde hem till Anne och Toni för att prata bil och äta världens största gyrospita....
HELT sjukt stor men ändå klämde vi alla vars en hel, hahaha!
 
Att sticka lärde Anne mig också. Vill göra en extremt stor filt som jag sett att en designer gjort så jag tänkte att jag nu får sätta igång med att lära mig själva grundläggande stickningsprocessen så kan jag ta det vidare sen. Filten jag vill göra ser ut såhär:
 
Idag, torsdag så slutade jag klockan 14. Krille vart ledig både idag och imorgon så han hämtade upp mig så att vi kunde köra upp direkt. Innan papper är skrivna så kan ju vad som hända...
 
Dealen med bilen blev väldigt bra till slut. Allt känns grymt bra och vi har fått precis det vi vill ha =)
Nästa vecka ska vi hämta hem den =)
/

11/2/17

ÄNTLIGEN!

Fifty shades darker är snart här 😍

Två platser, en till mig och en till Johanna är köpta, så lördagen den 11/2/17 sitter vi bänkade för att se fortsättningen på denna film...

Vi hade hört för ett tag sedan att den skulle släppas den 14:e, alltså på alla hjärtans dag. Våra män fick då veta rätt snabbt att det inte var någon fråga om vad som skulle ske utan att det var givet att vi, jag och jojjo, skulle vara med på premiären. Detta såg vi nu inte stämde, utan den första visningen är den 10 feb, så vi kan fira alla hjärtans ;) om vi ens kommer göra det ;) kanske en finare middag men annars brukar vi inte hitta på något speciellt!

Skriv inläggstext 

/

FRE/LÖR/SÖN/MÅN

Godkväll!

Ligger här och är klar vaken i huvudet fastän kroppen är helt slut så därför tänkte jag ta i tu med denna uppdatering ;)

Så, då är allt julfirande slut för detta året, trist men sant. 
Om det gick fort kan jag skriva under på... 

I fredags slutade jag klockan sex och halv sju, kvart i sju knackade våra vänner på dörren. 10 stycken blev vi och hade en fantastiskt trevlig kväll ihop :)

Uppesittarkvällen med Bingolotto vart huvudaktiviteten under kvällen men programmet är ju -rätt- utdraget så imellan de fyra bingo-spelen blev det mycket skratt och snack.

I lördags, julaftonsdag så började jag dagen med en tur i parken. Detta följdes av en julinspirerad frukost tillsammans med Kristoffer, inslagning av de sista paketera, klippning av Krille och även byte av julklappar mellan mig och K då :)


Krille vart lide nellad på att vi skulle öppna våra paketet på morgonen vilket jag anade något lurt med... tänkte några gånger om varför han så gärna ville det när vi bara någon timme senare skulle öppna dom hos farmor?

Det hör till saken att vi detta året, precis som förra bestämde att vi inte skulle ge varandra något då vi vill köpa ny bil och lägga nytt golv i lägenheten. Något litet, symboliskt vart det vi sa att vi kunde köpa till varandra, men shi fick jag...

En köksmaskin!! Något litet?!

Jag började fan gråta, haha. Kände mig såå dum ;) meeen som han sa, han vinner ju på det när han får goda bakverk, bröd, kakor osv, och det är ju sant!

Tack så HIMLA mycket igen, en så SJUKT bra julklapp. Den kommer gå varm här hemma :)


Vid klockan två träffades släkten (en del) hemma hos min farmor. Supersynd att inte alla kunde närvara p.g.a olika anledningar, älskar ju när alla är samlade, men så blir det ibland och då blir det ju bra ändå såklart men jag känner av att folk saknas :)


Julen var mysig. Fantastiskt god kalkonmiddag, Victoria Secret Fashion Show, på tok förstor ostbricka, en massa bakverk, julgodis, stämningsfull musik, julklappar utan dess like, mys-stämning deluxe med alla ljus och farmors pynt, julquis, skojande och som alltid med vår torra släkts humor blev det mycket skratt!

Annandag jul körde jag och Krille på julfrukost igen. Vi gav oss ut i regnet för att promenera in till stan för att köpa klappar till julklapps-spelet och vi kom över ett par riktigt balla o bra klappar i år ;)


Vid lunchtid började vi göra oss iordning för att sedan styra bilen ut emot hans föräldrar där julen med deras släkt skulle hållas.

Här kom tomten på besök. Ho, ho, hooo...
- Finns det några snälla barn?

Såklart fanns det det, tre små knattar där det riktigt lyste i ögonen.

Denna afton blev lång. Alltid lika kul men jag blir alltid så in i norden trött och jag är sämst på att hålla mig vaken hur mycket jag än försöker. Detta året fick jag gå och lägga mig i soffan då jag flertalet gånger kom på mig själv med att bara öppna upp ögonen (jag hade alltså suttit o blundat/sovit). Skäms på mig men sånt kan inte hjälpas. Jag vart trött ;) punkt!

I alla fall. Vi sov över ute i gäststugan på tomten, trångt men mysigt :) 

Nu idag, måndag, startade vi dagen med att komma in till ett uppdukat bord av all julmat som blev över ifrån igår, såååå smaskigt :) 

Förmiddagen och en bit in på eftermiddagen satt jag Krilles mamma och hans mormor och käkade godis och tittade på filmer som avlöste varandra på tv'n medans krille och hans farsa meckade med vår, förlåt, men skrot-skit audi........ vi ska sälja den inom de närmsta veckorna och förhoppningsvis ska vi imorgon och provköra en som vi sett ut i Helsingborg. Vi båda vill ha den, helst redan igår, men känner ändå att det hade varit bra att bli av med audin först.. så vi får se :)Min måndagskväll spenderade jag hemma hos Amanda med serien SKAM, en rigäl laddning taco's och en påse ifrån hemmakväll.  Classic oss ;)