/

FRE/LÖR/SÖN

Hejhejheeeej =)
 
Nu bär det bara några timmar kvar tills denna helgen är över och snabbt som attan har den gått. Har inte ens hunnit med att skriva något här.
 
Vi börjar med i fredags. Då jobbade jag 9-19. Tanken var sedan att jag, Sanna, Natta och Malin skulle åka till boulebaren här i Malmö då Sanna fått gratisbiljetter dit. Dock var det "i mån av plats" och när kvällen började närma sig så fick vi besked att det inte fanns någon bana till oss, tråkigt =( men vart så himla trött ändå så en tidig kväll i soffan med mat, Kristoffer och några bitar choklad i magen blev det.
 

I lördags så jobbade jag 12-21 sen vart det hem -> äta kvällsmat -> göra sig redo för sängen -> sova för att sedan idag börja ett jobb-pass ifrån 06,00 till 17,00. Inventering.
 
Dagen har gått fort faktiskt, så det har varit skönt med tanke på timmarna. Dock så vid kl 15 började jag få riktigt ont i halsen, kallsvettas osv... riktigt obehagligt, yr och rödrosig om kinderna blev jag också.. Så träningen jag skulle till efter jobb ställde jag in, att bli sjuk är det sista jag vill nu innan resan. Synd om min träningsbuddy som fick köra pump själv dock meeeeen, måste lyssna på kroppen =/
 
Ett extra tack till Nellie för Jappet som gjorde susen =D
 
Kvällen kommer att bestå av att Cami, Jocke och Amelia kommer en stund och äter hemmagjord pizza med oss och sen ska jag lägga mig och hålla tummarna att kroppen är i bättre form imorgon =)
 
 
/

HOT CHOCOLATE/RAWBALLS & WORK

Goooodmorgon........

Denna förmiddag började med en stor kopp varm choklad med grädde. Två knäckemackor, ett äpple och en hasselnötsboll till det. Yummy!


Dessa bollarna gjorde jag bara på måfå och de blev faktiskt väldigt bra.

10 urkärnade dadlar
1,5 dl naturella cashewnötter
1 dl hasselnötter
1 dl riven kokos
2 msk hasselnötssmör
1,5 - 2 msk vatten

Mixa först dadlarna i småbitar
Häll sedan ner nötterna och kokosen och mixa igen
Häll därefter i vattnet och hasselnötssmöret och mixa allt till en "smet"
Rulla och lägg på en tallrik, alt. hacka hasselnötter/kokos och rulla bollarna i det :)
Klart!


/

HECTOR AND THE SEARCH FOR HAPPINESS

Onsdagkväll = filmtajm!
 
Hector and the search for happiness, hittade jag på netflix och oj vilken bra film.
 
”Hector är en lite udda psykiatriker som blivit allt mer trött på sitt eformiga liv. Han berättar för sin flickvän att han känner sig som en bluff som ger råd till patienter fast han inte själv har smakat på livet. Så Hector bestämmer sig för att bryta sig loss från sitt rutindrivna liv och full av entusiasm, mod och barnslig nyfikenhet ger han sig ut i världen för att hitta formulan för lycka.”…
 
 
Denna onsdag så vart det jobb fram till kl 17. Pappa kom in om och hälsade på och sa hej och bytte några fraser, samt konstaterade vi att det endast är 19 dagar kvar till vi åker. Snabbt går det nu alltså :)
 
Efter jobb körde jag HIT med Anna. Stjärnor som vi är ;) haha (internt) och efter det körde jag och K för att handla present till hans systers två små tjejer som ska ha kalas näata helg.
 
Dusch och matlagning stod näst sist på schemat. Indiskt blev det. Sen som tidigare skrivit fastnade vi framför filmen. Rekomenderar er att se den :)