/

FlapJacks/Shopping/BubbaGump

Ögon, mun och mag-godis :)

Iförrgår åt vi lunch på FlapJacks och där bla. en BBQ chicken wafflepizza och en big-mama-glass!


Det var verkligen huur gott som helst och hemma blir det att testa göra en egen waffle-pizza. Fick ju belgisk våffla-silikonformar av Amanda när jag fyllde år som jag inte hunnit pröva än :)

Igår så var det sista heldagen här på Bali och vi tog dagen till att början med att bättra på brännan, sen gick vi till Beachwalk för att jag skulle färga mitt hår och mina ögonbryn samt att vi åt lunch. 

Väl efter det så blev det lite shopping. Fick köpt såå himla fina kläder på centrat och även en flytande kräm (?) till att fylla i mina ögonbryn med. Aldrig sett det innan men den skulle tydligen vara bra, vara vattentät och vara i 1,5 år, så vi får väl se ;)

Tillbaka på hotellet sen så tog vi det lugnt en stund. Krille drack några birs, jag pröva kläder och drack cola sen gick vi för middag på BubbaGump. 300g ryggbiff, spröda lökringar, potatismos, sallad och svampsås blev det och det känns som ett bra avslut. Väl hemma sen däcka vi rätt fort då vi var sprängmätta 😂


Restaurangen hade ett ball sätt när man skulle "ropa" på personal. Detta hade dom i form av brickor "run forest run" och "stop forest stop" haha ;) Tyckte det vart ett bra sätt!
/

Lite om mig

1. Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:  

Jag rodnar JÄTTELÄTT, märk JÄTTE... Det kan vara jobbigt ibland då jag oftast inte skäms/tycker situationen/erna är jobbiga utan det bara kommer och jag kan inte göra något åt det...

Jag åker hellre bil än kör :)

Jag gillar inte blöta fötter och händer. Ni vet när dom blivit som russin. Usch, jag ryser. Värst är nog när andra rör en... Öhhhh!

2. Beskriv en perfekt dag: 

Jag vaknar utan klocka och går upp och gör en riktigt stor och god frukost tillsammans med nära och kära. Efter frukost så får man göra vad man vill i ca två timmar. Här hade jag velat träna någonting, hit, löpning eller ta en härlig PW. Dagen ska sen bjuda på solsken, mycket skratt, god mat och kärlek. Kanske är man på en stor äng vid havet där man under dagen spelar kubb, brännboll, badar, grillar korv osv. Kvittar egentligen bara jag får vara med alla jag tycker om och att alla är glada och har roligt ihop :)

Älskar när mycket folk är tillsammans. Där höjer jag faktiskt utländsk kultur. Man ser väldigt ofta stora familjeträffar, stora bröllop, man träffas så ofta som möjligt allihopa. Ja, inte "alla" men har rest så pass mycket att jag sett samma sak i flera länder. I sverige också, ex. i bulltoftaparken när man springer/går under dagarna. Det ser så härligt ut <3 För mig är det viktigt att familjen prioriteras!

3. Hur går du helst klädd? 

Svarta jeans, vit/beige/svart tröja. Inte så avancerat :)

4. Vilka är dina största svagheter? 

Taco, choklad och en nyvaken Kristoffer :)

5. Vad spenderar du mest pengar på? 

Hyra och mat.

6. Hur många länder har du varit i?

22 stycken. Sen har har jag utöver det varit i vissa fler än en gång, ex: egypten tre gånger, kenya två gånger, thailand två gånger, rhodos tre gånger, alanya tre gånger osv :)

Om jag någonsinn kommer att sluta resa?

Svar: N-e-j!

7. Vad kan man hitta i din väska? 

Bläckpenna, läppglans, läppstift, borste, plånbok, hörlurar, några kvitton, tuggumi, parfym, kalender, näsdukar.

8. Vilka mål har du inför denna månad? 

Att -ska n ll bge c otr udgn- , om ni kan lista ut vad där ska stå.

9. Ett klädesplagg som du tycker är fult

Åh, vet inte på rak arm... Jag har ändå den här tron på att man kan få alla plagg att bli snygga om man matchar dem rätt. Men måste jag säga något så är det kanske denna kostymen ->

10. Dömer du människor efter utseende eller personlighet? 

Personlighet. Jag pratar med allt och alla och finner mig oftast i alla "situationer" oavsätt någons utseende, sen avgör personligheten om jag vill umgås/komma personen närmre.

11. Har du några dåliga vanor? 

Inte vad jag kan komma på, kanske att jag äter något sött var dag.. Hehe!

12. Tror du på att pengar kan göra en lycklig? 

Både ja och nä, men mest nä!

13. Om du var tvungen att evakuera ditt hus på en kort tid, vad är en sak du skulle ta med dig?

Kristoffer, såklart!

14. Vad tycker du om ordet hen?

Inget speciellt, brukar själv inte använda det och reflekterar inte över det när jag hör det.

15. Vad gör dig riktigt förbannad?

Orättvisa och folk som är spydiga utan anledning, tror att dom är mer än någon annan. Hatar det. Vare sig om personen har en "finare titel" än någon annan eller är "högre uppsatt" ska man inte utnyttja detta på ett sådant vis.

Kan bli uppriktigt förbannad på folk som med en icke OK attityd tar sig rätten att gnaga på andra och få de illa till mods. Fy. Det gäller allt och alla oavsätt yrke, hur högt man klättrat i sin position, i relationer osv. Försök hjälpa, lyfta och visa vägen till en sund och bra stämning istället. Inget kan väl vara bättre än att lyfta en person till något bättre och få en person att tro på sig själv än att ha så dålig självkänsla att man låter sig själv höjas (läs: sänkas) och leva på denna trista nivå. Det tjänar ingenting till, vare sig till sig själv eller mot den utsatte.

16. Stänger du av mobilen när du sover?

Nix, men på ljudlös.

17. Hur är du att ha som arbetskamrat?

Jag är rättvis och visar nog ganska tydligt vad jag tycker och tänker. Är snäll och så gott som alltid glad och gillar att ha saker att göra. Att stå still gillar jag inte. Jag jobbar på och gör vad jag ska. Jag tror att folk tycker bra om mig, hoppas jag i alla fall :)

18. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vilken väljer du?

Inga konstigheter - TACOS!

19. Skulle du gå upp kl 3 för att hämta pojk/flickvän från krogen?

Ja, om jag inte ska upp och jobba tidigt dagen efter.

20. Sover du på någon särskild sida?

Japp, alltid på vänster sida!

/

Fika/Tacobuffe&Regn

Godmorgon på er :)

Idag vaknade vi upp till regn, precis som igår. Tråkigt men ändå mysigt på något sätt. Trist på så vis att man skulle vilja pressa nu de sista dagarna men mysigt på så vis att bara sitta på balkongen som jag gör nu medans K sover, lyssna på musiken ifrån frukosten och höra regnet falla mot vattenytan på poolen. 
Vi har ju haft sån himla tur med vädret annars, regn en dag på dessa två månader. Det måste jag ändå få kalla flyt, så därför känns det mer okej att det sätter igång nu (regnperioden) när vi nu ska tacka för oss om 2,5 dagar :(


Igår efter vi ätit frukost så vart det fortfarande mulet och trist väder så vi bestämde oss för att gå på en shoppingtur.
Beachwalk center vart det första vi gick till. Där hittade jag mycket fint men allt fick inte hänga med hem, inte igår i alla fall. Har några saker jag ska fundera över till söndag för att "se om jag verkligen behöver det" ;)


Här fikade vi även en chokladig fika igen på POD vilket var smaskens. Samt en lunch på BREAD TALK!


Efter det gick vi bort till Discovery Mall och tittade lite men där hittade vi ingenting speciellt.

Väl hemma så la vi oss lite vid poolen och kikade lite i våra telefoner (bara här man har wifi) sen klockan sex bar det av till ->