/

TIGHTS/FREDAG

Dessa beställde jag hem i veckan till mig och en kollega, dock vart mina försmå....... så, jag måste returnera och gå upp en storlek =) funderar dock på om jag ska lägga till ett par gråa på beställningen... de är ju så snygga... men, jag är sugen på två andra också fast från andra märken. Svårt deeet dääär!
 
I alla fall, ikväll slängde jag och K ihop burgare. Vi hade egentligen bestämt att vi skulle äta köttsoppa med knäcke och ost men nä, soppa, knäcke och ost... en fredag? Nej, nej och........ nej!
 
Detta satt SÅ mycket bättre i kistan!
 
Idol tittar vi på och snackset är framtaget. 50 fist dates blir det efteråt tror jag och sedan kommer vi somna i soffan ;) slår aldrig fel!
/

23 NOVEMBER

Tjenamoss!
Vad har då hänt sedan förra gången jag visade en gnutta existens här?
 
Jo, i onsdags jobbade jag på förmiddagen och sedan på kvällen körde jag HIT med Sanna. Efter träningen hämtade Krille upp mig för att stanna till på GoGo Green för vars en fräsch sallad och sedan fortsätta hem till Camilla, Jocke och prinsessan Amelia för kvällsmys =)

I torsdags hände inget speciellt mer än att jag tog mig en skön promenad till jobb på förmiddagen för att sedan jobba till stängning.
 
I fredags var det julfest på jobb. Efter förberedelserna på torsdagen och de sista finjusteringarna på fredagsförmiddagen kändes allt super och det var bara att invänta att man skulle få sluta för dagen. Kvällen blev verkligen bra men den tog slut för snabbt... ett, tu, tre och klockan slog 01. 

I lördags promenerade jag till jobb då jag lämnade min bil där över natten. Träningsverk hade jag i benen efter all dans. Maten som blev över bjöds det på till lunch och oj vad jag älskar julmat...
Väl slutat så körde jag och K en hemmakväll med räkor, aioli, vitlöksbröd, surdegsbröd, smör, ost, cola och film = nice kväll!
 
I söndags hade jag öppning. Efter jobb stack jag hem och gjorde matlådor inför veckan och sedan körde jag hem till Amanda. Vi åt middag och tog oss en tur till både netto (världens godaste chokladbollar) och även en sväng till hemmakväll, sedan tog vi det lugnt, titta film och gottade oss. 
 
I måndags vart jag ledig. Dagen började med att jag tog mig en löptur på en mil i parken i det fina vädret. Efter det så körde jag hem, duschade och satte mig i bilen igen för att köra ut till mamma som ville bjuda på köttfärspaj. Hemma hos henne spenderade jag ett par timmar, så himla mysigt, och senare på kvällen stog en timmes HIT på schemat med Göran, Jhonny och Anna. 
Hit på Friskis och Svettis var det och passet var så JÄKLA tufft. Fy fan, haha, men det var samtidigt riktigt bra och kul!
Kanske ska ta ett 10-kort där så man kan hänga med någon mer gång... vi får se!
 
I tisdags, igår, så vankades det jobb fram till 16 och sedan körde jag och Anna HIT klockan 18. Ett crossfit-inspirerat pass blev det och det var också riktigt kul men HÅRT. 

Jag går bara på HIT nu för tiden, varvat med att jag är ute och springer då, och jag älskar den kombinationen. Dock har jag börjat fundera över om jag ska börja gå på bodypump igen en gång i veckan som jag gjorde innan mitt avbrott för att gå igenom styrkan i kroppen. Att börja stretcha är också en sak jag måste börja med.
 
Att ha kommit gång med träningen igen känns riktigt bra och jag ångrar att jag accepterade mitt avbrott ifrån gymmet sedan jag och K kom hem ifrån vår resa. Inget att gräma sig över för det går ju inte att göra något åt mer än att jag jäklar i det har gett mig --- på att komma tillbaka till där jag var. Saknar min styrka och vill inte förlora den igen =) så inga fler avbrott om ingen skada eller så skulle komma ivägen. Peppar, peppar!
 
Sen, jag tränar för att jag älskar känslan av att se vad min kropp klarar av och... för att jag ska kunna äta vad jag vill. Jag har verkligen ingen speciell fitnessmat-regel. Tacos och allt som har med choklad att göra bygger min kropp med liiite inslag av fitness... NÄR jag känner att det börjar gå över styr ;) man får hitta sitt sätt helt enkelt och jag har hittat mitt!
 
Idag, onsdag, börjar jag inte förens klockan 13 så jag har tagit världens längsta "sov"-morgon vilket behövdes sedan måndagens och tisdagens träning. Frukost i soffan med resten av filmen G.I Jane och resten av filmen Fittest on earth har jag tittat på och nu ska jag slänga i mig lite lunch för att sedan göra mig iordning =)
 
 
/

HIT/FÄRGA HÅR/KLÄTTRING

Nyss hemkommen ifrån ett HIT-pass med Isak. Grymt bra pass idag, pjuhh!
Hårfärg är isatt i håret och nu ska jag strax ladda upp en tallrik med taco som får äran att bygga upp kroppen nu efter passet ;)
 
I sommras vart jag ju på en introduktionskurs i repklättring med delar av min släkt uppe på kullen. Det var verkligen skoj och jag kände att detta är något jag skulle både vilja kunna och få göra om.
Sanna och jag kom in på det igår och började söka runt på både malmö klätterklubb och malmö klättercenter för att jämföra kurser, priser osv. Vi hade lite frågor så under dagen ringde jag och hörde mig för och som det ser ut nu så kommer vi att ta en kurs på malmö klättercenter á 3 dagar så att vi får grönt kort =) efter det så blir det förmodligen ett årskort på malmö klätterklubb då vi tyckte det kändes mest prisvärt. Dock tänkte vi ta en prova på gång på båda ställena för att känna in vilket vi känner oss mest beväma i innan vi köper något =)
 

"
Del 1

Under kursens första del lär du dig de säkerhetsmässiga grunderna, såsom utrustningshantering, säkringsteknik och kamratkontroll. Detta varvas med praktiska övningar där du också får möjlighet att klättra.

Del 2

Under kursens andra del repeterar och befäster du de viktiga lärdomarna från första tillfället. Du får även utökade kunskaper kring utrustning, samt får under kontrollerade former lära dig hantera konsten att falla och ta emot fall.

Del 3

Vid den tredje och sista delen genomför du en så kallad uppklättring. Uppklättringen består av en teoretisk och en praktisk del, där du får visa dina kunskaper för en instruktör. Går allt vägen får du det Gröna kortet, d.v.s. den licens som krävs för att säkra någon som klättrar på Klättercentret. Du får också certifikatet på fullföljd kurs, samt ett kompendium som innehåller det du lärt dig på kursen

" - text ifrån hemsidan!