/

Hi - Hello - Hej

Nu är vi nästan exakt i mitten av februari månad... det galet vad tiden går... men som de visa säger så går ju tiden fort då man har roligt ;)

 
I alla fall, efter jag tillfrisknat från halsflussen har det jobbats, varit på besök och fikat hos farmor, haft en kanonkväll med Camilla, Jocke och Krille på broderstugan och sedan Big Bowl, lagat koreansk mat hemma hos Sarah, bakat chokladbollskladdkaka, gjort mängder med matpajer till matlådor, varit ute hos mamma och lagat spännande sötpotstisbakelser, haft sconesfrukost med Jojo, fotograferats av mami och Thomas, varit hos Sanna och ätit fish-taco, ätit på SurfShack och varit på bio -50shadesofgrey- med Johanna, varit och inhandlat för en ny tavelvägg i storarummet tillsammans med Kristoffer, varit på föreläsning om Inkaleden och att bestiga Jebel Tukal med mami, beställt mattebok efter många om och men..... 450kr, ärligt, vill inte tänka på vad folk som läser tre år eller mer lägger på litteratur, men det behövdes, så what to do!
 
TBT till bungeejump i Sydafrika... Jag vill iväg på SEMESTER igen, helst nuuuuu =D
Kommentarer (0)
big bowl / bungeejump / fotosession / koreansk mat / sötpotatis
/

ÖNSKELISTA

https://www.lightboxdeco.com/products/lightbox-a4-svart

Word eller Officepaket - nyaste
 
GoPro HERO 4
 
Prova-på-klättringskurs alt. "kurs - grönt kort i klättring" på klättercentrat i Malmö
 
Dyk-kurs - Open Water (Lund)
 
Klippkort på massage (Svedala)
 
3D -ögonbrynstatuering hos A3dlina (Malmö)
 
Svarta strumpbyxor med "resor" vid låren och midjan, haha
 
Det är ju snart min födelsedag och när man bjuder in till fest/kalas så kommer ofta frågan "vad önskar du dig?" =)
Den frågan är svår och jag skriver som året innan upp vad jag själv har i tankarna att köpa/göra så kanske där kommer några tips. Måste också nämna att jag inte tror och att jag också vet att jag inte kommer få allt eller kanske ens något av det men i med jag fått frågan så skriver jag ner det jag kommer på =)